Σταύρος Παπουτσίδης

Business Development Manager

Σταύρος Παπουτσίδης

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

papoutsidis

Μπορεί να είναι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών στον τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, όμως τον κέρδισε το πάθος του, η Αρτοζαχαροπλαστική! Σπούδασε στη σχολή Le Monde τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής αποφοιτώντας το 2014. Η ενασχόλησή του στον τομέα ξεκίνησε το 2005 όπου για δύο χρόνια εργάστηκε σαν βοηθός αρτοποιού στο «Αρτοποίηση» στον Άλιμο. Ακολούθησε η συνεργασία με το αρτοζαχαροπλαστείο «Φιλοδίνα» για τρία χρόνια και η πρακτική του στο ζαχαροπλαστείο «Εσπέρια». Για τα επόμενα δύο χρόνια εργάστηκε σαν βοηθός ζαχαροπλάστη στο «Trezor», ώσπου προέκυψε η συνεργασία με το Νικόλαο Κουτσούκο στο ζαχαροπλαστείο “Valeron” που ανέλαβε τη θέση του υπευθύνου στην Patisserie. Την καλοκαιρινή σεζόν του 2014 είχε την ευκαιρία να αναλάβει τη θέση Sous Chef, δίπλα στο chef Νεκτάριο Βουρίκη και μετά τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου εργάστηκε ως Pastry Chef στα αρτοζαχαροπλαστεία «Κατσιούλη» στην Αθήνα και στο «Μοντέρνο» στα Χανιά. Από το Φεβρουάριο του 2018, εργάζεται στα γνωστά ζαχαροπλαστεία «Fresh» στην Αθήνα ως Head Pastry Chef και Production Manager. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων από διάσημους chef όπως τους Alexandre Paisant, Javier Guilen, Jialing Gusto, Mauro Peressini, Amaury Guichon, Carles Mampel, κ.α. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις (Sirha, Sigep Rimini κ.α.) και υπήρξε συνεργάτης ζαχαροπλάστης στο περιοδικό «Γλυκές Ιστορίες» για τα έτη 2014-2015.

Fun Facts

για τον Σταύρο Παπουτσίδη

  • MGA είναι… Χώρος επικοινωνίας και εξέλιξης για την τέχνη που αγαπάμε…
  • Πως θα τον περιέγραφε η υπόλοιπη ομάδα: Πειραχτήρι!
  • Πως περιγράφει την υπόλοιπη ομάδα: Μια γροθιά!
  • Celebrity με τον οποίο θα ήθελε να δειπνήσει: Αφού έχω κατοχυρώσει το γεύμα μου με τον κύριο Τάσο Τυρανόπουλο, η δεύτερη επιλογή μου είναι ο Johnny Depp!
  • Αγαπημένο γλυκό: Μελομακάρονα!
  • Life Motto: Carpe Diem!