Όροι συμμετοχής

Όροι συμμετοχής

1. ΦΠΑ: Οι αναγραφόμενες τιμές των σεμιναρίων δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

2. Συμμετοχές: Στις συμμετοχές τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

3. Προσωρινή κατοχύρωση θέσης: Αφού ανοίξουν οι συμμετοχές, η θέση σας μπορεί να κρατηθεί προσωρινά μέσω δήλωσης συμμετοχής στο mgacademy.gr ή με γραπτή ενημέρωση μέσω email στο info@mgacademy.gr.

4. Επίσημη κατοχύρωση θέσης: Για την κατοχύρωση θέσεων απαιτείται προκαταβολή 50% ανά σεμινάριο. Η θέση σας επιβεβαιώνεται επίσημα αφού μας αποστείλετε email με το αποδεικτικό κατάθεσης της/των προκαταβολής/-ών εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη δήλωση συμμετοχής. Τυχόν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

5. Πολιτική ακυρώσεων: Η προκαταβολή/-ές επιστρέφονται έως και εξήντα (60) ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του εκάστοτε σεμιναρίου. Μετά το πέρας των αντίστοιχων ημερομηνιών οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση πλήρους εξόφλησης, επιστρέφεται η διαφορά και παρακρατείται μόνο η προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης από τους διοργανωτές ή τους καλεσμένους chef επιστρέφεται στους συμμετέχοντες μόνο το ποσό που έχουν καταθέσει για τη συμμετοχή τους στο αντίστοιχο σεμινάριο που ακυρώνεται.

6. Μεταφορά συμμετοχής σε άλλο όνομα: Η συμμετοχή μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο όνομα χωρίς χρηματική ή άλλη επιβάρυνση με γραπτή ενημέρωση έως και 10 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου. Σε περίπτωση αλλαγής μετά το πέρας των 10 ημερών υπάρχει χρηματικό αντίτιμο των 50€.

7. Εξόφληση: Η εξόφληση μπορεί να γίνει με μετρητά την 1η ημέρα του σεμιναρίου ή μέσω τραπέζης ένα (1) μήνα πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

8. Εκπτώσεις: Για τις συμμετοχές στα Advanced σεμινάρια του έτους 2019 υπάρχουν εκπτώσεις βάση συνολικού αριθμού σεμιναρίων που θα παρακολουθήσετε, οι οποίες ορίζονται ως εξής: Τρία (3) έως τέσσερα (4) σεμινάρια = Έκπτωση 5%, πέντε (5) έως έξι (6) σεμινάρια = Έκπτωση 7,5%, επτά (7) έως οκτώ (8) σεμινάρια = Έκπτωση 12,5%. Η έκπτωση υπολογίζεται βάσει συνολικών συμμετοχών και εφαρμόζεται εξ’ ολοκλήρου στο τελευταίο σεμινάριο που θα επιλέξετε να συμμετάσχετε.

9. Τι συμπεριλαμβάνει η τιμή: Στην τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνεται το συνταγολόγιο με χώρο σημειώσεων στα ελληνικά σε έντυπη αλλά και ηλεκτρονική μορφή (PDF μετά τη λήξη του σεμιναρίου), διερμηνεία στα ελληνικά, στυλό, τσάντα μεταφοράς (τύπου φροντιστηρίου), ποδιά ζαχαροπλαστικής και πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τον καλεσμένο chef και τον διευθυντή της σχολής του MGA. Η τιμή συμπεριλαμβάνει επίσης all day coffee station και ελαφρύ μεσημεριανό φαγητό, καθώς και αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Chef και όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου σε HD ψηφιακή μορφή (για λεπτομέρειες σχετικά με το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο διαβάστε παρακάτω στο πεδίο «Φωτογραφίες και Βίντεο»).

10. Τι δεν συμπεριλαμβάνει η τιμή: Στην τιμή του σεμιναρίου δεν συμπεριλαμβάνονται κόστη ταξιδίου (αεροπορικά / ακτοπλοϊκά εισιτήρια), έξοδα διαμονής, μετακίνησης, καθώς και άλλα έξοδα σίτισης (πρωινό και βραδινό). Για κόστη μεταφοράς από και προς το χώρο του σεμιναρίου διαβάστε παρακάτω στο πεδίο «Μετακίνηση».

11. Διαμονή: Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στην εύρεση καταλυμάτων, το MGA έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία κοντά στο χώρο διεξαγωγής των σεμιναρίων. Για προτάσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. (* Προτείνεται η έγκαιρη επικοινωνία για εξασφάλιση διαθεσιμότητας δωματίων. Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν οι ίδιοι την επικοινωνία με τα ξενοδοχεία, αναφέροντας απλώς πως είναι μέλος της σχολής του MGA. Δεν υπάρχει υποχρέωση να διαμείνουν στα προτεινόμενα ξενοδοχεία και το MGA σε καμία περίπτωση δεν επωφελείται από τη διαμονή των συμμετεχόντων σε αυτά).

12. Διάρκεια και πρόγραμμα σεμιναρίων: Τα σεμινάρια διαρκούν από τρείς (3) έως πέντε (5) ημέρες ανάλογα με τη θεματολογία του κάθε σεμιναρίου. Η ώρα προσέλευσης στο χώρο του σεμιναρίου είναι 8:30 πμ με επίσημη έναρξη 9:00 πμ. Υπάρχει διάλειμμα για ελαφρύ γεύμα στη 1:00 μμ και η ολοκλήρωση του σεμιναρίου είναι 6:30 μμ. Στις αναγραφόμενες ώρες ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αποκλίσεις βάση της ροής του προγράμματος.

13. Μετακίνηση από και προς το χώρο του σεμιναρίου: Το MGA μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας από και προς το χώρο του σεμιναρίου με mini van νοικιασμένα ειδικά για το σκοπό αυτό [το κόστος για τη χρήση της υπηρεσίας ανέρχεται στα 15€ ανά ημέρα (μεταφορά το πρωί-επιστροφή το απόγευμα) και πληρώνεται για όλες τις ημέρες χρήσης κατά το check in, την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου] (το σημείο εκκίνησης καθορίζεται ανάλογα τον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου). Συμμετέχοντες με δικό τους μεταφορικό μέσο μπορούν να προσέρχονται απ’ ευθείας στο χώρο του σεμιναρίου στις 8:30 πμ.

14. Φωτογραφίες και βίντεο συμμετεχόντων: Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου επιτρέπονται οι φωτογραφίες από τους συμμετέχοντες. Η βιντεοσκόπηση ολόκληρου του σεμιναρίου ή ακόμα και εκτενή βίντεο απαγορεύονται ρητώς και αποτελούν παραβίαση των όρων συμβολαίου με τους καλεσμένους chefs. Επιτρέπονται μικρής διάρκειας βίντεο για λόγους ανάρτησης στα social media των συμμετεχόντων, κοινοποιήσεις παρουσίας και αναφορά του chef και της σχολής του MGA (@mgacademy.gr).

15. Φωτογραφίες και βίντεο MGA: Φωτογραφίες και βίντεο που σας απεικονίζουν μπορεί να ληφθούν κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων για σκοπούς προβολής στα social media του MGA ή άλλα μέσα προβολής και προώθησης της σχολής. Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθούν πλάνα από εσάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν την έναρξη των σεμιναρίων. Οι επαγγελματικές φωτογραφίες του σεμιναρίου είναι διαθέσιμες δύο με τρεις εβδομάδες μετά τη λήξη του σεμιναρίου και αναρτώνται σε άλμπουμ στην επίσημη σελίδα της σχολής του MGA στο Facebook και στην ιστοσελίδα mgacademy.gr. Οι μεμονωμένες επαγγελματικές φωτογραφίες των συμμετεχόντων από την απονομή των πιστοποιητικών δεν αναρτώνται. Στέλνονται μαζί με όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες σε μορφή προσωπικού συνδέσμου (link) για κατέβασμα σε υψηλή ανάλυση και είναι διαθέσιμες μετά το πέρας του σεμιναρίου εντός δύο τριών εβδομάδων. Προωθητικό βίντεο από το σεμινάριο είναι επίσης διαθέσιμο στο κανάλι του MGA στο YouTube μετά τη λήξη του σεμιναρίου εντός τριών – τεσσάρων εβδομάδων.