Η σοκολάτα συναντά την τραγανή τάρτα εκεί που ο Τάσος Τυρανόπουλος συναντά το Σταύρο Παπουτσίδη. Τρεις ημέρες δημιουργίας με εκρηκτικές γεύσεις σοκολάτας σε διαφορετικές υφές συνδυασμένες αρμονικά πάνω σε τραγανές βάσεις τάρτας…

- Αυτή η masterclass έχει τελειώσει.
When Chocolate met Crunch…

Τι θα μάθετε
στο masterclass
Σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας tarts.
Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής.
Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια.
Τι περιλαμβάνεται
στην τιμή του σεμιναρίου
All-day Coffee Station.
Αναλυτικό συνταγολόγιο, σημειωματάριο & στυλό.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγγραμένο από τον διευθυντή της σχολής του MGA και τον Chef.
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Chef και όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου σε HD ψηφιακή μορφή.
Και φυσικά… γευστική δοκιμή!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για
Κράτηση θέσης στο masterclass

Για προκράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 111,5€ (=89,92€ συν ΦΠΑ 24%) ή πλήρης εξόφληση του ποσού, 223,2€ (=180€ συν ΦΠΑ 24%).