Η εισαγωγή στη Γαλλική αρτοποιία δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο παρά μόνο από τον chef Olivier Magne! Ο chef Olivier θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και πιο καινοτόμους αρτοποιούς στη Γαλλία, όπως άλλωστε δηλώνει και τιμητική διάκριση MOF Boulanger που έχει επάξια κερδίσει! Αρκεί να δει κανείς τις απίστευτες δημιουργίες του για να καταλάβει γιατί… Με πολύ προσεγμένες και μελετημένες διαδικασίες, ο Master της αρτοποιίας θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της Γαλλικής αρτοποίησης, των σνακ και της Viennoiserie.

- Αυτή η masterclass έχει τελειώσει.
Olivier Magne
Τι θα μάθετε
στο masterclass
Σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας viennoiserie boulangerie & snacks.
Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής.
Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια.
Τι περιλαμβάνεται
στην τιμή του σεμιναρίου
Coffee Station & Μεσημεριανό.
Αναλυτικό συνταγολόγιο, σημειωματάριο & ποδιά.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγγραμένο από τον διευθυντή της σχολής του MGA και τον Chef.
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Chef και όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου σε HD ψηφιακή μορφή.
Και φυσικά… γευστική δοκιμή!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για
Κράτηση θέσης στο masterclass

Για προκράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 50% = 347,50€ ή πλήρης εξόφληση του ποσού = 695€ (και τα δύο ποσά συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%).