Ένα νέο ιδιαίτερο κόνσεπτ έρχεται στο MGA, τον Ιανουάριο στο Ηράκλειο Κρήτης! Μια συλλογή από Mignardise, Petits Gateaux και Entremet (μικρά γλυκά και τούρτες) σχεδιασμένα για εκδηλώσεις, μπουφέ ξενοδοχείου και Βιτρίνα Boutique Ζαχαροπλαστείων που θα καθηλώσει… Η κομψότητα των δημιουργιών του chef Gregory Doyen, δεν αποτυγχάνει ποτέ να καταπλήξει. Για αυτό και τα Masterclass του Chef GD ανά τον κόσμο σημειώνουν τεράστια επιτυχία! Κλείστε θέση όσο είναι ακόμα διαθέσιμες!

- Αυτή η masterclass έχει τελειώσει.
Τι θα μάθετε
στο masterclass
Σύγχρονες τεχνικές για τη δημιουργία μιας ποικιλίας Mignardise, Petits Gateaux και Entremet.
Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής.
Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια.
Τι περιλαμβάνεται
στην τιμή του σεμιναρίου
Coffee Station & Μεσημεριανό.
Αναλυτικό συνταγολόγιο και σημειωματάριο.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγγραμένο από τον διευθυντή της σχολής του MGA και τον Chef.
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Chef και όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου σε HD ψηφιακή μορφή.
Ταυτόχρονη μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά
Και φυσικά… γευστική δοκιμή!
Κράτηση θέσης στο masterclass

Για προκράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 50% = 360€ ή πλήρης εξόφληση του ποσού = 720€ (και τα δύο ποσά συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%).
Μόλις συμπληρώσετε και αποστείλετε τη φόρμα εγγραφής, η θέση σας κατοχυρώνεται προσωρινά. Θα λάβετε αυτόματο email με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, για τη μεταφορά της προκαταβολής ή εξόφλησης εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, ώστε να κατοχυρωθεί επίσημα η συμμετοχή σας.