Τρεις ημέρες με τον World Chocolate Master 2011! Η αστείρευτη και καινοτόμα δημιουργικότητα του, η υψηλού επίπεδου αισθητική και το εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για το μοναδικό chef Frank Haasnoot. Μάθετε τα μυστικά πίσω από τις προηγμένες τεχνικές διακόσμησης και τα εκθαμβωτικά γλασάζ!

- Αυτή η masterclass έχει τελειώσει.
Τι θα μάθετε
στο masterclass
Σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας entrements & petits gateaux.
Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής.
Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια.
Τι περιλαμβάνεται
στην τιμή του σεμιναρίου
Coffee Station & Μεσημεριανό.
Αναλυτικό συνταγολόγιο, σημειωματάριο & ποδιά.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγγραμένο από τον διευθυντή της σχολής του MGA και τον Chef.
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Chef και όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου σε HD ψηφιακή μορφή.
Και φυσικά… γευστική δοκιμή!
Κράτηση θέσης στο masterclass

Για προκράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 50% = 492,50€ ή πλήρης εξόφληση του ποσού = 985€ (και τα δύο ποσά συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%).
Μόλις συμπληρώσετε και αποστείλετε τη φόρμα εγγραφής, η θέση σας κατοχυρώνεται προσωρινά. Θα λάβετε αυτόματο email με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, για τη μεταφορά της προκαταβολής ή εξόφλησης εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, ώστε να κατοχυρωθεί επίσημα η συμμετοχή σας.