Η σχολή που χαράζει την τάση της ζαχαροπλαστικής για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα! Το MGA έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον chef Dorian Zonca από την παγκοσμίου φήμης Γαλλική σχολή Bellouet Conseil Paris. Ο επί σειρά ετών Assistant Executive Chef στο Pierre Hermé και πλέον καθηγητής της σχολής Bellouet Paris έρχεται για να μας διδάξει τη νέα τάση στα κέικ! 25 κωδικοί πλούσιοι σε γεύσεις και αρώματα σας περιμένουν σε ένα μοναδικό 3ήμερο Masterclass που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα γλυκά ταξιδιού…

- Αυτή η masterclass έχει τελειώσει.
Dorian Zonca
Τι θα μάθετε
στο masterclass
Σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας tea cakes.
Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής.
Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια.
Τι περιλαμβάνεται
στην τιμή του σεμιναρίου
Coffee Station & Μεσημεριανό.
Αναλυτικό συνταγολόγιο, σημειωματάριο & ποδιά.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγγραμένο από τον διευθυντή της σχολής του MGA και τον Chef.
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Chef και όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου σε HD ψηφιακή μορφή.
Και φυσικά… γευστική δοκιμή!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για
Κράτηση θέσης στο masterclass

Για προκράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 200€ (=161,30€ συν ΦΠΑ 24%) ή πλήρης εξόφληση του ποσού, 694,40€ (=560€ συν ΦΠΑ 24%).