2018: Δύο back to back σεμινάρια SOLD OUT σε μόλις 33 ώρες από την ανακοίνωσή τους…
2019: Σε εποκλειστικότητα ΞΑΝΑ για το 2019 στην Ελλάδα, μόνο στο MGA!
O μοναδικός Chef Guichon, το… “αστέρι των social media” και παγκοσμίως γνωστός για τις εκπληκτικές και εξαιρετικά περίτεχνες δημιουργίες του στη ζαχαροπλαστική, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Αθήνα, αποκλειστικά στο MGA!

- Αυτή η masterclass έχει τελειώσει.
Amaury Guichon


Τι θα μάθετε
στο masterclass
Σύγχρονες τεχνικές για τη δημιουργία μιας ποικιλίας petits gateaux και entrements.
Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής.
Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια.
Τι περιλαμβάνεται
στην τιμή του σεμιναρίου
Coffee Station & Μεσημεριανό.
Αναλυτικό συνταγολόγιο, σημειωματάριο & ποδιά.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγγραμένο από τον διευθυντή της σχολής του MGA και τον Chef.
Αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Chef και όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου σε HD ψηφιακή μορφή.
Και φυσικά… γευστική δοκιμή!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για
Κράτηση θέσης στο masterclass

Για προκράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 200€ (=161,30€ συν ΦΠΑ 24%) ή πλήρης εξόφληση του ποσού, 1227,6€ (=990€ συν ΦΠΑ 24%).