Chocolate Bonbons

Chocolate Bonbons

BY ANTONIO BACHOUR

Ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος σεφ ζαχαροπλαστικής στον κόσμο στα Best Chef Awards για το 2018, ανάμεσα σε 300 κορυφαίους ζαχαροπλάστες! Προσθέτοντας και αυτό το επίτευγμα στην ήδη άκρως επιτυχημένη καριέρα του, ο πολυβραβευμένος chef ταξίδεψε από το Μαιάμι για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2019 για το διδακτικό του ντεμπούτο στο MGA! Πέντε ημέρες γεμάτες τολμηρές, πολύχρωμες δημιουργίες. Με μια μοναδική και σύγχρονη προσέγγιση στη ζαχαροπλαστική, ο chef Antonio Bachour μοιράστηκε τα μυστικά πίσω από τις έννοιες επιδόρπιο, συνταγές, τεχνικές διακόσμησης και στυλ παρουσίασης.