Οι συστάσεις είναι περιττές για τον μοναδικό Chef Guichon, το… “αστέρι των social media”! Παγκοσμίως γνωστός για τις εκπληκτικές και εξαιρετικά περίτεχνες δημιουργίες του στη ζαχαροπλαστική! Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της διεθνούς σκηνής της ζαχαροπλαστικής, που μεγάλωσε στη Γαλλία αλλά με μια εντελώς καινοτόμα προσέγγιση. Ο νεαρός σε ηλικία Amaury Guichon αναζητά πρωτοτυπία στο έργο του. Η ποιότητα και η τεχνική τελειότητα της τέχνης του έχουν κερδίσει την αναγνώριση εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών στα κοινωνικά δίκτυα. Στην καριέρα του έχει κερδίσει τον τίτλο του Best Apprentice στη Γαλλία, και έχει ηγηθεί σε κορυφαία ζαχαροπλαστεία όπως το Victor et Hugo (Παρίσι), το Lenotre (Κάννες) και το Jean Philippe Patisserie (Las Vegas). Δύο back to back σεμινάρια SOLD OUT στο MGA σε μόλις 33 ώρες από την ανακοίνωσή τους…