Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους τεχνίτες αρτοποιίας που εξέλιξε τα αρτοσκευασμάτα σήμερα! Κουβαλώντας τις πρωτοποριακές του τεχνικές και την τεχνογνωσία του έρχεται για να μας μυήσει στα μυστικά της γαλλικής αρτοποιίας, σφολιατοποιίας και των σύγχρονων σνακ στην κλασική αλλά και τη μοντέρνα τους μορφή!
Εγγονός και γιος αρτοποιών, ο Olivier Magne μεγάλωσε στο… “αλεύρι” της οικογενειακής επιχείρησης ενός μικρού χωριού στο Auvergne της Γαλλίας, ξεκινώντας στην ηλικία των 15.
Μετά από είκοσι τέσσερα χρόνια, ο Olivier γίνεται εκπαιδευτής στο Εθνικό Ινστιτούτο Ζαχαροπλαστικής. Είναι εκεί που συναντά τον συνεργάτη του, τον Florian Argoud, με τον οποίο δημιουργεί την Farine & O.
Στέφεται Meilleur Ouvrier de France (MOF) το 2015 και έκτοτε μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στα παριζιάνικα αρτοποιεία του και τη συμβουλευτική του δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο για να μεταδώσει την τεχνογνωσία του.