Gregory Doyen

Gregory Doyen

gregory-doyen

Γεννημένος στη Γαλλία, από οικογένεια καλλιτεχνών στη Brionnais, ο Gregory Doyen γνώρισε τη μαγεία της ζαχαροπλαστικής στην παιδική του ηλικία, όταν η οικογενειακή κουζίνα έγινε το αγαπημένο του μέρος.

Αποφοίτησε από την ακαδημία Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie (ENSP) του Alain Ducasse και έπειτα ξεκίνησε το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο. Το 2016 αποδέχθηκε τη θέση του Executive Chef του πολυτελούς θέρετρου 5 * Mandarin Oriental στην Ταϊπέι, ηγούμενος μια ομάδα 35 ατόμων.

Ο Gregory Doyen είναι εμπνευστής και δημιουργός επιδορπίων στο χώρο της μόδας για διάσημα brands κοσμημάτων, αρωμάτων και οίκων μόδας, όπως: Cartier, Marc Jacobs, La Prairie, Dior, Chanel, Louis Vuitton & Πρέσβης της Weiss Chocolate. Το όραμά του είναι η Ζαχαροπλαστική να είναι υγιεινή και ταυτόχρονα κομψή. Οι φυσικές γεύσεις είναι για εκείνον το κλειδί για μια ευχάριστη εμπειρία.