Λένε πως το καλό φαγητό μπορεί να ενώσει τον κόσμο, τους λαούς και την κουλτούρα τους. Έτσι ένωσε και τους chefs Γιάννη Γκούτσιο, Χρήστο Τσακίρη και Ανδρέα Ρήνα! Ενώ αρχικά πήραν διαφορετικούς δρόμους στη μαγειρική τους καριέρα, έπειτα από αρκετές δυνατές συνεργασίες ορόσημο, αποφάσισαν να ενώσουν τις γαστρονομικές τους εμπειρίες και να δημιουργήσουν μαζί. Το παλμάρε τους; Βροντερό! Εστιατόρια διεθνούς και εγχώριας φήμης, με εκ των κορυφαίων highlights τα: Funky Gourmet (βραβευμένο με δυό αστέρια Michelin), La Maison restaurant (Σαντορίνη), Scorpios (Μύκονος), CTC (Αθήνα) και Simul Gastronomic Situ (Αθήνα), καθώς και πολλά ακόμα βραβευμένα εστιατόρια να βρίσκονται στα βιογραφικά τους.
Έτσι, η δημιουργία της Estia Gastronomic Solutions ήταν καρμική και αναπόφευκτη. Η καθημερινή επαφή με ανθρώπους της υψηλής ελληνικής γαστρονομίας, τους έκαναν να αγαπήσουν τη Μεσογειακή κουζίνα, τις τεχνικές της και όχι μόνο. Το κάθε μέλος χαρακτηρίζεται από το δικό του μαγειρικό στυλ, τις γεύσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τα γαστρονομικά του ταξίδια, οι οποίες συνδυάζονται μαγικά σε μια νέα βάση δημιουργικής σύμπραξης. Όλοι μαζί σχηματίζουν ένα «πάντρεμα» γνώσεων σε χαρτί και μετέπειτα σε sophisticated πιάτα που παίρνουν… ηδονικές διαστάσεις τόσο οπτικά όσο και γευστικά!
Σκοπός της Estia Gastronomic Solutions είναι να παρέχει οτιδήποτε χρειάζεται μία κουζίνα εστία-σης από τη σύλληψη του project μέχρι την τελική παροχή του προς τον πελάτη. Δημιουργία μενού, εκπαίδευση προσωπικού, δημιουργία ή αναδιάταξη λειτουργικής κουζίνας, καινοτόμες ιδέες και κυρίως έμπειρες συμβουλευτικές προτάσεις χαρακτηρίζουν τη δυνατή και καινοτόμα ομάδα τους.


