Ο Frank Haasnoot είναι ένας Ολλανδός σεφ ζαχαροπλαστικής με 23 χρόνια εμπειρίας. Αυτή τη στιμή εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος και expert pastry teacher σε όλο τον κόσμο. Η έδρα του είναι επί του παρόντος η Ισπανία.
Όταν ο Frank ολοκλήρωσε τις σπουδές του, άρχισε να εργάζεται για διάφορα ζαχαροπλαστεία, συμπεριλαμβανομένου και του La Tulipe Desserts στη Νέα Υόρκη για 1 χρόνο. Έπειτα άρχισε να εργάζεται ως Chef Pastry Developer για το Creme de la Creme και εν τέλει ως Executive Chef για το Dobla.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του αισθάνθηκε την επιθυμία και το πάθος να ανταγωνιστεί σε διαγωνισμούς σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής. Μετά τη συμμετοχή του σε αρκετούς διαγωνισμούς στην Ολλανδία, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να λάβει μέρος και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Έλαβε μέρος στο World Chocolate Masters, ο παγκόσμιος διαγωνισμός για σεφ ζαχαροπλαστικής που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι.
Την πρώτη φορά που διαγωνίστηκε το 2007, του απονεμήθηκε η τέταρτη θέση. Το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο World Chocolate Masters. Μετά το Dobla και το Masters World Chocolate, ο Frank άρχισε να εργάζεται στο εξωτερικό για το Victorian στο Κουβέιτ (πολυτελές concept store ζαχαροπλαστικής), το Mandarin Oriental Hotel στην Ταϊβάν και το Peninsula Hotel στο Χονγκ Κονγκ.
Στα μέσα του 2017 ο Frank αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεχίσει σαν ελέυθερος επαγγελματίας, για να μπορέσει να διδάξει και να αναπτύξει ελεύθερα το έργο του, σε οτι αφορά τη ζαχαροπλαστική και τη σοκολάτα.