Antonio Bachour

Antonio Bachour

antonio-bachour

Ο Antonio Bachour μεγάλωσε στο Πουέρτο Ρίκο και το ενδιαφέρον του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, χάρη στο αρτοποιείο της οικογένειάς του. Αφού εργάστηκε στο Πουέρτο Ρίκο στο Sand Hotel & Casino και στο Ritz- Carlton, μετακόμισε το 2001 στο Miami Beach, για να γίνει executive chef στο Talula. Αργότερα εργάστηκε στο Devito South Beach και στο Scarpetta στη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Το 2009, ο Bachour κλήθηκε από την KNR Food Concepts να αποτελέσει μέρος της αρχικής ομάδας στο W South Beach Hotel. Λίγο μετά, έγινε υπεύθυνος για όλο το κομμάτι της ζαχαροπλαστικής για το ξενοδοχείο Trump Soho και τα εστιατόρια του. Το 2011 το περιοδικό Dessert Professional επέλεξε τον Bachour ως έναν από τους top 10 Chefs Ζαχαροπλαστικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Antonio ήταν επίσης φιναλίστ στο Διεθνή Διαγωνισμό Σεφ Ζαχαροπλαστικής (International Chef Congress Pastry Competition) το 2011. Αυτή τη στιγμή, ο Bachour είναι ο executive chef ζαχαροπλαστικής στο St. Regis Bal Harbour Hotel.

Τα exclusive επιδόρπια του Bachour παρουσιάστηκαν σε πολυάριθμες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο. Έχει εκδώσει τρία βιβλία και ταξιδεύει ανά τον κόσμο παραδίδοντας Masterclasses και μιλώντας σε συνέδρια. Είναι ένας από τους πιο δραστήριους σεφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.