Amaury Guichon

Amaury Guichon

amauryguichon

Γεννημένος στη Γενεύη της Ελβετίας, ο σεφ Amaury Guichon ξεκίνησε τη μαγειρική του κατάρτιση σε νεαρή ηλικία. Το 2005, στα 14 του χρόνια, ο Amaury μετακόμισε στη Γαλλία για να αρχίσει να εργάζεται με αλμυρά (BEP) στο Ecole Hoteliere Savoie Leman, όπου εκπαιδεύτηκε για δύο χρόνια.

Ο αλμυρός τομέας δεν ικανοποίησε το πάθος του για τις μαγειρικές τέχνες. Ως εκ τούτου, επέστρεψε στην Ελβετία για να συνεχίσει την εκπαίδευση στη ζύμη. Ο Amaury ολοκλήρωσε και γρήγορα ολοκλήρωσε 2 χρόνια ζαχαροπλαστικής (CAP) στο κολλέγιο Wolsberg από το 2007-2009. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων του απονεμήθηκε 1η θέση στο διαγωνισμό μαθημάτων σοκολάτας Apprentice.

Ανακαλύπτοντας την αγάπη του για τη σοκολάτα, μετακόμισε στο Παρίσι για να ολοκληρώσει το τελευταίο τμήμα της εκπαίδευσης του (BTM), στη Lenotre. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων κέρδισε το χρυσό μετάλλιο του “Καλύτερου μαθητευομένου της Γαλλίας”.

Το 2011 επέστρεψε στις Κάννες για να δεχτεί τον πρώτο του ηγετικό ρόλο στο κατάστημα Lenotre, όπου ανέλαβε μαθήματα για ερασιτέχνες και καθοδηγούσε πέντε μαθητευομένους. Κέρδισε επίσης τον διάσημο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής “Les Delices de la Mediteranee”. Το 2012, ο Amaury επέστρεψε στο Παρίσι και δέχτηκε την πρόκληση να γίνει ο Executive Chef του Hugo & Victor για τις τρεις τοποθεσίες τους στο Παρίσι. Το 2014 ξεκίνησε την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Jean Philippe Patisserie στο Λας Βέγκας όπου εργάστηκε για 3 χρόνια.

Το 2017 ο Chef Guichon αποφάσισε να ανοίξει και πάλι τα φτερά του ταξιδεύοντας τον κόσμο και παραδίδοντας τα Masterclasses του στις καλύτερες μαγειρικές ακαδημίες, καθιστώντας τον νούμερο 1 Chef σε κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο με πάνω από 1 εκατομμύριο οπαδούς.